Overslaan naar content

Waarom HEBO?

Wie wij zijn?

Als Maritieme dienstverlener verrichten wij uiteenlopende werkzaamheden voor o.a. overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat doen we door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore. Als innovatief en jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan in ál ons werk centraal.

Een indruk van onze projecten

Schiptransport

De SEA EAGLE II, s'werelds grootste aluminium zeilschip.  Om dit enorme jacht te kunnen lanceren moesten er nog wel wat obstakels overwonnen worden, waaronder het passeren van diverse bruggen met maar enkele centimeters marge.

Inhijsen Fietsburg

Een nieuwe fietsbrug inhijsen over het Albertkanaal; van 200m lang en 500 ton zwaar en bestaand uit 6 bouwdelen? Een koud kunstje voor onze HEBO-Lift7!

De voordelen van werken bij HEBO

Kom je ons team versterken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie.

En ook niet onbelangrijk: je krijgt volop kansen om je te blijven ontwikkelen.Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Goed pensioen

Betaalde opleidingen

Een veilige werkomgeving

Groeipotentie

Flexibele werktijden

Regelmatig een teamuitje!

Werken aan toffe projecten!

Locaties

Het water is ons speelveld. Daarom zijn wij gevestigd op centrale plekken in Nederland en nu ook in Duitsland. Onze vestigingen:

  • Rotterdam - Heijplaat (hoofdkantoor)

  • Rotterdam - Botlek

  • Rotterdam - Greenport

  • Zwartsluis

  • Lelystad

  • Duisburg (DE)

Contact: 06 21486815

Kom erachter of HEBO bij je past!

Randy

Passie voor techniek en recruitment! Hij kan je alles vertellen over het sollicitatieproces en wanneer HEBO bij jou past! Even sparren over de mogelijkheden? Plan een belletje met Randy

Of bel direct naar: 06 39 11 51 71

Of stuur een whatsapp