Overslaan naar content

Machinist - Grote Bokken

 • Rotterdam, Zuid-Holland
Heavy Lift, Salvage & Transport

Functieomschrijving

Begeef jij je graag op het water, ben je praktisch ingesteld en een echte aanpakker? Lijkt het je gaaf om als Machinist verantwoordelijk te zijn voor alle technische installaties aan boord de HEBO-Lift9, HEBO-Lift10 (voorheen Taklift-4) of een van onze andere grote bokken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken op een van onze bokken waarin jij als Machinist verantwoordelijk bent voor alles wat er moet gebeuren in de machinekamer. Onze vloot beschikt over bokken met een hijscapaciteit variërend van 50 ton tot maar liefst 2.200 ton, elk met zijn eigen specialisme en projecten. 

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

Je gaat werken binnen de afdeling Heavy Lift, Salvage and Transport als Machinist op een van onze bokken. Welke dat zal zijn is afhankelijk van de beschikbaarheid en vooral ook jouw wensen! Als een echte techneut heb jij de verantwoordelijkheid dat de bokken en zijn machinekamers goed onderhouden worden en blijven werken. Je voert reparaties uit waar nodig en lost storingen in de machinekamer op. Je speelt daarnaast een belangrijke rol in de uitvoering van hijsoperaties volgens de gegeven instructies. Ga je aan de slag op een van onze zeegaande bokken, dan vaar je het schema 4 weken op, 4 weken af. Ga je aan de slag op een van onze andere bokken, vaar je van maandag tot en met vrijdag over de binnenwateren van Noord-West Europa. Veiligheid is voor ons topprioriteit! Daarom is goede samenwerking en communicatie in deze rol erg belangrijk. Wat houden jouw werkzaamheden precies in?

 • Het verantwoordelijk zijn voor de werking van (alle) technische installaties aan boord;
 • Het bieden van algemene assistentie tijdens transport- of hijsklussen in de breedste zin van het woord;
 • Het zorgen dat alle veiligheidsinstructies op de juiste manier gevolgd worden;

Vereisten

Dit typeert jou:

 • Je kunt als geen ander oplossingen bedenken voor technische problemen;
 • Je communiceert helder en bondig;
 • Je kunt snel en flexibel schakelen bij veranderende omstandigheden;
 • Je bent een teamplayer en kunt goed samenwerken met collega’s die een andere tak van sport beoefenen;


Dit vragen we van jou:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau (Maritiem Officier of Machinist)
 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring als Machinist, (Hoofd)werktuigkundige, Chief Engineer of vergelijkbaar;
 • Geldig monsterboekje;
 • Geldige aanvullende STCW’10 certificaten of bereid deze te halen;


En wie zijn wij?

Wij zijn HEBO Maritiemservice, een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Onze teams houden zich dagelijks bezig met o.a. olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden en bergingen. Daarnaast verrichten we uiteenlopende werkzaamheden voor overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat doen we door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore.

Als innovatief bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan in ál ons werk centraal. Kom je ons team versterken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie. En ook niet onbelangrijk: je krijgt volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig of wij bij jou passen?

Vul dan het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (beloofd!). Is er iets nog niet duidelijk of heb je een vraag, neem dan contact met ons op via 06-21486815. Hopelijk tot snel!

Details

 • Rotterdam, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport

of

Details

 • Rotterdam, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport