Overslaan naar content

Stagiair of leerling in opleiding

Rotterdam, Zuid-HollandAlgemeen

Functieomschrijving

Welkom bij HEBO, waar we een passie hebben voor het ontdekken en ontwikkelen van jong talent! We zijn ervan overtuigd dat jij het potentieel hebt om uit te blinken in dit prachtige vakgebied. Daarom willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze inspirerende stage of opleidingsplaatsen.

Bij HEBO hechten we veel waarde aan het bieden van een goede basis voor jouw toekomstige carrière. Onze stages zijn speciaal ontworpen om jou de mogelijkheid te geven om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een vliegende start te maken in de maritieme service-industrie. Je zult werken onder de begeleiding van ervaren professionals die je zullen ondersteunen en je helpen groeien in je vakgebied


Onze stageopties: 

Engineering Stagiair:
Laat je technische talenten tot bloei komen tijdens deze stage in het maritieme hart van Rotterdam! Werk aan uitdagende projecten, ontdek de nieuwste innovaties en word een onmisbare schakel in de spannende wereld van maritieme techniek.

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: HBO

Soort stage: 3e of 4e jaars 


Matroos of Stuurman in opleiding

Ahoy, avonturiers! Stap aan boord van onze opwindende stage in Rotterdam en ontdek de veelzijdige wereld van de maritieme service. Als matroos speel je een essentiële rol in het functioneren van het schi, het assisteren bij navigeren bij onze toffe technische projeten.  Zet koers naar een veelbelovende carrière in de maritieme sector!

Locatie: rotterdam
opleidingsniveau: MBO
Soort stage / opleiding:  BBL


Projectleiding Stagiair

Ben jij een geboren leider met een passie om van elk project een sucees te maken? Grijp de kans om jouw organisatorische skills te laten zien tijdens deze stage in het bruisende Rotterdam. Proef hoe het is om de touwtjes in handen te hebben.

Locatie: Rotterdam

Opleidingsniveau: HBO

Soort stage: 3e of 4e jaars


Waarom kiezen voor een stage bij HEBO?

  1. Praktijkgerichte leerervaring: Onze stageprogramma's zijn gericht op het bieden van praktijkgerichte leerervaringen. Je zult de kans krijgen om mee te werken aan echte projecten, samen te werken met collega's en waardevolle vaardigheden op te doen die van onschatbare waarde zullen zijn voor je professionele ontwikkeling.
  2. Begeleiding door experts: Tijdens je stage word je begeleid door ervaren professionals uit de branche. Ze zullen je ondersteunen, coachen en je helpen om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Dit biedt een unieke kans om te leren van de besten in het vakgebied.
  3. Innovatieve omgeving: Bij HEBO streven we voortdurend naar innovatie. Als stagiair maak je deel uit van een dynamische en creatieve omgeving waar nieuwe ideeën worden gestimuleerd en gewaardeerd. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken en bij te dragen aan de groei en het succes van ons bedrijf.
  4. Groeikansen: Onze stageplaatsen zijn bedoeld om je vaardigheden en kennis naar een hoger niveau te tillen. We bieden mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, zoals trainingen, workshops en netwerkevenementen. Je zult je horizon verbreden en waardevolle contacten opbouwen binnen de branche.
  5. Een geweldige werkomgeving: Bij HEBO geloven we dat een positieve en stimulerende werkomgeving essentieel is voor succes. We hebben een hecht team dat samenwerking en ondersteuning hoog in het vaandel heeft staan. Je zult deel uitmaken van een inclusieve en diverse gemeenschap waar je je snel thuis zult voelen.

Vereisten

  • Wij vallen onder de categorie zwaar industrieel, vanwege de veiligheid moet je daarom minimaal 18 jaar of ouder zijn. 
  • Het hebben van een rijbewijs en eigen auto is een pré 


Dus, ben jij klaar om jouw potentieel te ontdekken en de eerste stappen te zetten naar een opwindende carrière in de maritieme service?  Solliciteer vandaag nog. We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en jouw toekomst te vormen bij HEBO. 

Bij vragen, neem contact op via: 0621486815

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Algemeen

of

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Algemeen