Overslaan naar content

Matroos HEBO-Lift 9

Rotterdam, Zuid-HollandHeavy Lift, Salvage & Transport

Functieomschrijving

Begeef jij je graag op het water, ben je praktisch ingesteld en een echte aanpakker? Lijkt het je gaaf om mee te helpen tijdens complexe, zeegaande transportklussen op het water? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent als volwaardig lid van de bemanning op onze HEBO-Lift 9 verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden aan boord. Je valt hiermee onder onze HST afdeling (Heavy Lift, Salvage en Transport) die zich specialiseert in de grotere hijswerkzaamheden wereldwijd. Waar je ook voor kiest, variatie en uitdaging is een ding wat zeker is! Het vaarschema voor deze functie is: 4 weken op, 4 weken af.

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als Matroos voer jij uiteenlopende werkzaamheden aan boord uit. Je wordt daarin aangestuurd door de Kapitein en/of Stuurman. Je ondersteunt bij het aanmeren en afmeren van het schip, helpt met laden en lossen van equipment en zorgt voor schoon en opgeruimd dek. Je staat kraanmachinisten bij en verzorgt klein onderhoud aan het materieel. Je helpt bij het hijsen en transporteren van onder meer luxe jachten, grote windturbines of zelfs complete bruggen en containers! Op dit moment ligt de HEBO-Lift 9 in Denemarken voor een hijs- en transportklus van een brug. Mocht je bij ons op korte termijn beginnen, zul je het komende jaar op dit project werkzaam zijn. Gaaf toch?! Jouw rol als matroos is onmisbaar omdat jij dé ogen en oren aan boord van het schip bent.

Vereisten

Dit typeert jou:

 • Je hebt ervaring met varen op zee;
 • Je bent graag op het water en vind het prima om 4 weken op, 4 weken af te werken;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je vind het net als wij enorm gaaf om met zware hijstransporten bezig te zijn;


Dit vragen we van jou:

Bij HEBO Maritiemservice zijn inzet en ambitie belangrijker dan diploma’s of papieren. Wel is het belangrijk om basiskennis te beheersen om veilig de zee op te gaan. We vragen daarom het volgende:

 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
 • Je heb de cursus Basic Training (STCW) afgerond;
 • Je vind het niet erg om 4 weken op, 4 weken af te varen;


Dit bieden wij jou:

 • Een mooi instapsalaris met veel groeipotentie;
 • Betaalde opleidingen en cursussen;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Goed geregeld pensioen voor later;
 • Een echte no-nonsense bedrijf met Rotterdams karakter!;

En wie zijn wij?

Wij zijn HEBO Maritiemservice, een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Onze teams houden zich dagelijks bezig met o.a. olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden en bergingen. Daarnaast verrichten we uiteenlopende werkzaamheden voor overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat doen we door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore.

Als innovatief en jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan in ál ons werk centraal. Kom je ons team versterken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie. En ook niet onbelangrijk: je krijgt volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig of wij bij jou passen?

Vul dan het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (beloofd!). Is er iets nog niet duidelijk of heb je een vraag, neem dan contact op met onze recruiter, Randy de Wit via sollicitaties@hebo.eu of via 06-21486815. Hopelijk tot snel!

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport

of

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport