Overslaan naar content

Matroos Emergency Response

Rotterdam, Zuid-HollandEmergency Response

Functieomschrijving

Begeef jij je graag op het water, ben je praktisch ingesteld en een echte aanpakker? Lijkt het je gaaf om mee te helpen tijdens complexe calamiteiten- of oliebestrijdingswerkzaamheden op het water? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent als volwaardig lid van de bemanning verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden aan boord. Je gaat aan de slag op onze afdeling Emergency Response die verantwoordelijk is voor het oplossen van calamiteiten en incidenten in en rondom de Rotterdamse haven. Dit varieert van het bestrijden van een olielekkage, het afbreken van een steiger tot het bergen van een schip. Welke calamiteit je tegen komt verschilt per dag dus geen dag is hetzelfde!


Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als Matroos voer jij uiteenlopende werkzaamheden aan boord uit. Je wordt daarin aangestuurd door de Schipper. Je ondersteunt bij het aanmeren en afmeren van het schip, helpt met laden en lossen van equipment en zorgt voor een schoon en opgeruimd dek. Je verzorgt klein onderhoud aan het materieel, ook in de werkhaven op het moment dat er geen calamiteit is. Jouw rol als Matroos is onmisbaar binnen projecten omdat jij dé ogen en oren aan boord van het schip bent. Zorgen dat alles veilig gebeurt is prioriteit nummer 1.


Vereisten

Dit typeert jou:

 • Je hebt al enige ervaring als Matroos of soortgelijke functie;
 • Je begeeft je graag op het water;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je vind het net als wij enorm gaaf om calamiteiten zo goed mogelijk op te lossen;


Dit vragen we van jou:

Bij HEBO Maritiemservice zijn inzet en ambitie belangrijker dan diploma’s of papieren. Bij ons kun je namelijk al je vaarpapieren behalen. Wil je uiteindelijk doorgroeien naar Stuurman of Schipper? Alles is mogelijk! Wat we wel van je vragen is het volgende:

 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Je bent bereid om piket- en avonddiensten te draaien;

Op de afdeling Emergency Response werk je in een vast rooster: Twee weken dagdienst (ma-vrij) en aansluitend één week avonddienst inclusief piket waarin je stand-by dienst hebt in de weekenden en nachten. Hier krijg je uiteraard extra vergoeding voor!

Dit bieden wij jou:

 • Een mooi salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een extra netto stand-by vergoeding van € 15 per doordeweekse dag. In het weekend is dit zelfs € 40!;
 • Overuren uitbetaald of tijd-voor-tijd? Dit is volledig jouw keuze!;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Opleidingen en cursussen regelen wij voor je;
 • Regelmaat in werkschema: 2 weken dagdienst, 1 week avonddienst;
 • Een echte no-nonsense werkomgeving;


En wie zijn wij?

Wij zijn HEBO Maritiemservice, een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Onze teams houden zich dagelijks bezig met o.a. olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden en bergingen. Daarnaast verrichten we uiteenlopende werkzaamheden voor overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat doen we door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore. Als innovatief en jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan in ál ons werk centraal. Kom je ons team versterken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie. En ook niet onbelangrijk: je krijgt volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig of wij bij jou passen?

Vul dan het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (beloofd!). Is er iets nog niet duidelijk of heb je een vraag, neem dan contact op met onze recruiter, Randy de Wit via 06-21486815. Hopelijk tot snel!

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Emergency Response

of

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Emergency Response