Skip to content

Medewerker Technische Dienst

Zwartsluis, OverijsselHeavy Lift, Salvage & Transport

Functieomschrijving

Heb jij feeling met de maritieme sector en heb jij twee rechterhanden? Dan is de functie van Medewerker TD zeker iets voor jou! Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de algehele reparatie en onderhoud van onze equipment en maak jij tevens onderdeel uit van onze calamiteitenteam. Dit houdt in dat je bij een calamiteit in de omgeving als een van de eerste op locatie bent om de calamiteit, samen met jouw team, op te lossen. Het verrichten van reparatie en onderhoudswerkzaamheden zul je doen op onze locatie in Zwartsluis. Dankzij jouw inspanningen weet jij ons equipment werkend te houden. Dit kan variëren van lieren, pompen tot aan een olie-waterscheider. Geen dag hetzelfde dus!

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen en het uitvoeren van metingen;
  • Het verrichten van herstelwerkzaamheden door het uitwisselen en/of repareren van onderdelen;
  • Het zelfstandig inspecteren en onderhouden van equipment alsmede het aandragen van verbeterprojecten.

Vereisten

Dit typeert jou:

Als Medewerker TD is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je beschikt over technische vaardigheden. Je bent een starter of juist al een doorgewinterde, technische professional want voor beide ervaringsniveaus biedt deze functie voldoende uitdaging. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en weet aan de bel te trekken wanneer je problemen voorziet. Als Medewerker Technische Dienst werk je nooit alleen en je weet daarom zo goed mogelijk samen te werken met jouw collega’s. Veiligheid staat net als bij HEBO bij jou op 1.


Dit vragen we van jou:

  • Je hebt een afgeronde MBO diploma in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je bent bereid om calamiteitendiensten te draaien;
  • Je hebt enige ervaring op het gebied van technisch onderhoud (starters zijn ook welkom!);
  • Je hebt affiniteit met de maritieme sector;
  • Je bent in het bezit van je VCA of bent bereid deze te halen.


En wie zijn wij?

Wij zijn HEBO Maritiemservice, een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Onze teams houden zich dagelijks bezig met o.a. olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden en bergingen. Daarnaast verrichten we uiteenlopende werkzaamheden voor overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat doen we door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore.

Als innovatief en jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan in ál ons werk centraal. Kom je ons team versterken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie. En ook niet onbelangrijk: je krijgt volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig of wij bij jou passen?

Vul dan het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (beloofd!). Is er iets nog niet duidelijk of heb je een vraag, neem dan contact op met onze recruiter, Randy de Wit via 06-21486815. Hopelijk tot snel!

Details

Zwartsluis, Overijssel, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport

of

Details

Zwartsluis, Overijssel, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport