Skip to content

Matroos

Harlingen, FrieslandHeavy Lift, Salvage & Transport

Functieomschrijving

Begeef jij je graag op het water, ben je praktisch ingesteld en een echte aanpakker? Lijkt het je gaaf om mee te helpen tijdens complexe transportklussen of oliebestrijdingswerkzaamheden op het water? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je bent als volwaardig lid van de bemanning verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden aan boord. Je hebt hierbij zelf de keuze om te werken bij onze Emergency Response afdeling waarbij we calamiteiten bestrijden of op onze HST afdeling die zich specialiseert in de grotere heavy lift werkzaamheden. Waar je ook voor kiest, variatie en uitdaging is een ding wat zeker is!

Dit zijn jouw taken en verantwoordelijkheden:

Als matroos voer jij uiteenlopende werkzaamheden aan boord uit. Je wordt daarin aangestuurd door de schipper. Je ondersteunt bij het aanmeren en afmeren van het schip, helpt met laden en lossen van equipment en zorgt voor schoon en opgeruimd dek. Je staat kraanmachinisten bij en verzorgt klein onderhoud aan het materieel. Je helpt bij het hijsen en transporteren van onder meer luxe jachten, grote windturbines of zelfs complete bruggen en containers! Jouw rol als matroos is dus onmisbaar binnen projecten omdat jij dé ogen en oren aan boord van het schip bent.

Vereisten

Dit typeert jou:

  • Je wilt graag starten met een doelgerichte opleiding tot matroos;
  • Je bent graag op het water;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je vind het net als wij enorm gaaf om met zware hijstransporten bezig te zijn;

Dit vragen we van jou:

Bij HEBO Maritiemservice zijn inzet en ambitie belangrijker dan diploma’s of papieren. Bij ons kun je namelijk je vaarpapieren behalen. Wat we wel van je vragen is het volgende:

  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
  • Je bent graag op het water;
  • Je vind het niet erg om een hele week op het water te zijn;

Afhankelijk van de afdeling waar je komt te werken zul je óf maandag tot en met vrijdag op het water zijn óf dag- en avonddiensten draaien inclusief piketdienst.


En wie zijn wij?

Wij zijn HEBO Maritiemservice, een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Onze teams houden zich dagelijks bezig met o.a. olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden en bergingen. Daarnaast verrichten we uiteenlopende werkzaamheden voor overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat doen we door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore.

Als innovatief en jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan in ál ons werk centraal. Kom je ons team versterken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie. En ook niet onbelangrijk: je krijgt volop kansen om je te blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig of wij bij jou passen?

Vul dan het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op (beloofd!). Is er iets nog niet duidelijk of heb je een vraag, neem dan contact op met onze recruiter, Randy de Wit via 06-21486815. Hopelijk tot snel!

Details

Harlingen, Friesland, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport

Details

Harlingen, Friesland, Nederland
Heavy Lift, Salvage & Transport